(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Hrachová polévka
Potřebné ingredience
cibule,2x mražený hrášek, 2x bujon - drůbeží,pepř,sůl,máslo a mouka na jíšku a krutonky do hotové polévky.
Postup přípravy
Nakrájíme cibuli a orestujeme na másle, přidáme mražený hrášek (já kupuji v Lidlu, je krásně zelený a opravdu sladký mladý hrášek.Vřele doporučuji). Hrášek promícháme s orestovanou cibulkou, zalijeme vodou a přidáme drůbeží bujon (množství dáváme dle množství polévky) a kořední (někdo dává česnek, někdo víc pepře...já dávám jen trošinku pepře). Povaříme.Stačí opravdu chvilka. Přidám jíšku a opět provařím. Rozmixujeme tyčovým mixíkem a přepasírujeme. Pasíruji jen cedníkem. No a polévka je hotová.
Do hotové polévky jsou dobré krutonky, já kupuji opět v Lidlu jsou moc dobré a nejsou mastné. Přeji dobrou chuť.
Do hotové polévky jsou dobré krutonky, já kupuji opět v Lidlu jsou moc dobré a nejsou mastné. Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Raguella
(upraveno)
30. 3. 2012, 13:28
Milá Ando,tak dnes jsem k obědu rodince uvařila polévku podle Vašeho receptíku a mohu jen a jen chválit,protože můj muž
prohlásil,že lepší hrachovku ještě nejedl
.
prohlásily,že u této polévky již zůstaneme
,tak děkujeme moc za skvělý receptík
a mějte se moc hezky.Míša













nahlásit

Andrá1
(upraveno)
10. 5. 2012, 14:20
@Raguella
Moc děkuji za pochvalu a jsem ráda že chutná

nahlásit